In 't Veen Advocaten
.
.
.
.
.
.
.

mr. R. Vane, advocaat te Waddinxveen

Robin VaneMr. R. (Robin) Vane (1990) is afgestudeerd op het gebied van het Europees en Nederlands privaatrecht (burgerlijk recht). Hij is sinds 2018 advocaat bij In ’t Veen Advocaten.

Voordat Vane het team van In ’t Veen Advocaten kwam versterken, is hij enkele jaren als juridisch medewerker werkzaam geweest bij een advocatenkantoor gespecialiseerd op het gebied van aansprakelijkheids- en letselschaderecht. Daar heeft hij veel kunnen leren over het adviseren in verzekeringsrechtelijke kwesties, die de basis hebben gevormd voor zijn advocatuurlijke passie. Daarnaast heeft Vane tijdens zijn studie diverse bestuursfuncties bekleed binnen een lokale organisatie voor jonge ondernemers.

Ondernemers staat Vane bij in de meest uiteenlopende (juridische) kwesties op het gebied van (bedrijfsmatig) huurrecht, wanprestatie, algemene voorwaarden, geschillen met leveranciers en debiteuren, incassorecht, werkgeversaansprakelijkheid en overig contractenrecht.

Ook particulieren worden door Vane daadkrachtig bediend op het gebied van verbintenissenrecht, consumentenrecht, huurrecht, verzekeringsrecht, aansprakelijkheidsrecht, letselschaderecht en overig contractenrecht.

Naast zijn advocatuurlijke werkzaamheden zet Vane zich onder meer in voor JCI Alphen aan den Rijn, is hij lid van het Ronald McDonald Business Breakfast en is hij lid van de Jonge Balie bij de Hoge Raad der Nederlanden. Tot slot is Vane nauw betrokken bij de onderneming van zijn partner in de retail c.q. detailhandel.

LinkedInMr. R. Vane, advocaat te Waddinxveen
Telefoon: 0182 - 61 36 22, fax: 0182 - 61 10 95
E-mail: vane@intveenadvocaten.nl

Doorzoek de site

Recente publicaties van mr. Robin VaneMr. R. Vane heeft (nog) geen artikelen gepubliceerd.