In 't Veen Advocaten

Vacature juridisch secretaresse

Voor onze kantoren in Alphen aan den Rijn en Waddinxveen zijn wij op zoek naar een juridisch secretaresse voor 16 uur per week. De ideale baan voor naast je (WO) rechtenstudie!

Je assisteert een of meer advocaten en voert voor hem/haar alle ondersteunende werkzaamheden uit, zoals het uitwerken van brieven en processtukken.

Voorts verwachten wij van jou dat je onze cliënten ontvangt en telefonisch te woord staat. Ook lichte administratieve/boekhoudkundige werkzaamheden behoren tot jouw takenpakket. Je hebt een positieve instelling, plezier in werken en een goed humeur. Je bent flexibel en precies en je kunt zelfstandig en onder druk werken.

De functie is voor 16 uur per week. Dat betekent dat je dit werk prima kunt combineren met je (WO) rechtenstudie om naast je studie alvast praktijkervaring op te doen. Wij zijn bereid bij het vaststellen van je werkrooster rekening te houden met je college- en/of tentamenrooster.

De bedoeling is dat je gedurende bepaalde perioden of dagen werkzaam zult zijn op ons kantoor in Alphen aan den Rijn, maar gedurende andere perioden of dagen ook op ons kantoor in Waddinxveen.

Wij bieden een zelfstandige en afwisselende functie binnen een leuk en informeel team van collega’s. Het salaris is afhankelijk van o.a. leeftijd, ervaring en opleiding. Kijk vooral nog even op de uitgebreide functieomschrijving voor meer informatie.

Wil je solliciteren of heb je vragen?

Wend je dan (bij voorkeur per e-mail) tot mr. drs. H. Warendorp Torringa, Postbus 335, 2400 AH Alphen aan den Rijn, tel.: 0172 - 47 56 77, e-mail: warendorptorringa@intveenadvocaten.nl.

Doorzoek de site

Vacature juridisch secretaresse

Voor onze kantoren in Alphen en Waddinxveen zijn wij op zoek naar een juridisch secretaresse voor 16 uur per week. De ideale baan voor naast je (WO) rechtenstudie! Lees hier de vacature.

Inloopspreekuur Alphen aan den Rijn

Elke donderdagavond van 17:30 uur tot 18:30 uur houden wij op onze vestiging te Alphen aan den Rijn een algemeen spreekuur. Eén van onze advocaten geeft u tijdens dit spreekuur kosteloos juridisch advies.

Inloopspreekuur Waddinxveen

Elke donderdagavond van 17:30 tot 18:30 uur houden wij op onze vestiging te Waddinxveen een algemeen spreekuur en geven kosteloos juridisch advies.

Inloopspreekuur voor ondernemers

Elke donderdagmiddag van 16:30 uur tot 18:30 uur houden wij op onze vestiging te Alphen aan den Rijn een spreekuur voor ondernemers waar u terecht kunt voor kosteloos juridisch advies.


Twitter