In 't Veen Advocaten

Strafrecht

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Moet u als verdachte verschijnen voor de politierechter of de meervoudige kamer van de rechtbank? Of heeft de officier van justitie u uitgenodigd om u een schikkingsvoorstel te doen?

Bent u uitgenodigd voor verhoor op het politiebureau? Wilt u weten hoe u inbeslaggenomen zaken terug kunt krijgen? Heeft u een strafbaar feit gepleegd en wilt u hierover met een advocaat spreken? Bent u vrijgesproken en wilt u schadevergoeding voor de tijd dat u ten onrechte hebt vastgezeten?

In ‘t Veen Advocaten adviseert en procedeert voor cliënten die worden verdacht van het plegen van een strafbaar feit (overtredingen, misdrijven, economische delicten). Ook in het kinderstrafrecht zijn wij gepokt en gemazeld. Wij treden ook op voor bedrijven en particulieren die het slachtoffer zijn geworden van een strafbaar feit, bijvoorbeeld bij het verhalen van de schade.

In de voorfase van een eventueel strafproces nemen wij deel aan het strafpiket en aan het kinderstrafpiket en behartigen wij de belangen van cliënten ten overstaan van de politie, het openbaar ministerie en de rechter-commissaris.

In de gerechtelijke fase verdedigen wij cliënten ten overstaan van de kantonrechter, de politierechter, de meervoudige strafkamer van de rechtbank of het gerechtshof. Ook procederen wij bij de Hoge Raad.

Ook staan wij onze cliënten bij in bezwaarschriftprocedures, bijvoorbeeld tegen de invordering of inhouding van het rijbewijs, tegen afgifte DNA, bij verweren tegen de tenuitvoerlegging van een voorwaardelijke straf en bezwaarprocedures tegen de oplegging van een geldboete of omzetting van taakstraf in vervangende hechtenis.

Wilt u meer informatie? Wilt u een eerste inschatting van de haalbaarheid van uw zaak? Bel of mail ons dan en win vrijblijvend informatie in.

Doorzoek de site

Vacature juridisch secretaresse

Voor onze kantoren in Alphen en Waddinxveen zijn wij op zoek naar een juridisch secretaresse voor 16 uur per week. De ideale baan voor naast je (WO) rechtenstudie! Lees hier de vacature.

Inloopspreekuur Alphen aan den Rijn

Elke donderdagavond van 17:30 uur tot 18:30 uur houden wij op onze vestiging te Alphen aan den Rijn een algemeen spreekuur. Eén van onze advocaten geeft u tijdens dit spreekuur kosteloos juridisch advies.

Inloopspreekuur Waddinxveen

Elke donderdagavond van 17:30 tot 18:30 uur houden wij op onze vestiging te Waddinxveen een algemeen spreekuur en geven kosteloos juridisch advies.

Inloopspreekuur voor ondernemers

Elke donderdagmiddag van 16:30 uur tot 18:30 uur houden wij op onze vestiging te Alphen aan den Rijn een spreekuur voor ondernemers waar u terecht kunt voor kosteloos juridisch advies.


Twitter