In 't Veen Advocaten
.
.
.
.
.
.
.

Sponsoring

Ons kantoor sponsort onder meer de voetballers van Unio te Oudewater, Alice van der Spek met haar paard Tamara, Laura Greven met haar pony Christie en Emma van der Spek met haar pony Mistral.

Mocht u ook interesse hebben in sponsoring door ons kantoor, dan kunt u te allen tijde vrijblijvend contact met ons kantoor opnemen.

In 't Veen Advocaten sponsort Unio te Oudewater

De voetballers van Unio C1 te Oudewater kregen eind 2014 trainingspakken met het nieuwe logo van ons kantoor. Ons nieuwe logo is derhalve nu ook present op het voetbalveld!

Unio C1 te Oudewater met trainingspakken van ons kantoor

Eerder, namelijk op 3 november 2012, kregen de voetballers van Unio D1 al trainingspakken van ons kantoor.

Unio D1 te Oudewater met trainingspakken van ons kantoor
Bron: De IJsselbode d.d. 6 november 2012

In 't Veen Advocaten sponsort Alice van der Spek, Laura Greven en Emma van der Spek

Op 22 september 2012 reden Alice van der Spek, Laura Greven en Emma van der Spek een dressuurwedstrijd in Woerden. Met succes! Alice werd tweede in haar klasse, Laura behaalde in haar klasse zelfs twee keer een eerste plaats en ook Emma eindigde als eerste in haar klasse. Mr. Griffioen-Wennekers was aanwezig bij de wedstrijden en moedigde onze drie rijdsters aan.

Alice, Emma en Laura met hun prijzenMet een paardendeken met het logo van ons kantoor Mr. Griffioen-Wennekers te paardOp 1 september 2012 nam Emma van der Spek, met haar pony Mistral, deel aan het Nederlands Kampioenschap. Emma zette een prachtige prestatie neer. Ze behaalde een 10e plek. Van harte gefeliciteerd!

Emma rijdt op MistralEmma poseert voor het bord van de HippiadeOp 17 mei 2012 vond het Hemelvaartsconcours plaats in Waddinxveen. Tijdens dit concours presenteerden Alice en Laura de polo's en bodywarmers met opdruk.

Alice en Laura met de polo's en bodywarmers met het logo van ons kantoorEn natuurlijk de paardendekenLaura te paard in actie


In 't Veen Advocaten dekjes en dekensOp 2 juli 2011 werden de Kringkampioenschappen (Kring 't Groene Hart) verreden in Waddinxveen. Tijdens deze wedstrijd reden de ruiters voor het eerst met de gesponsorde dekjes en dekens. Met resultaat! Laura Greven werd tweede in haar klasse en Alice van der Spek staat als eerste reserve om afgevaardigd te worden naar de Regiokampioenschappen.

Doorzoek de site

Vacature juridisch secretaresse

Voor onze kantoren in Alphen en Waddinxveen zijn wij op zoek naar een juridisch secretaresse voor 16 uur per week. De ideale baan voor naast je (WO) rechtenstudie! Lees hier de vacature.

Inloopspreekuur Alphen aan den Rijn

Elke donderdagavond van 17:30 uur tot 18:30 uur houden wij op onze vestiging te Alphen aan den Rijn een algemeen spreekuur. Eén van onze advocaten geeft u tijdens dit spreekuur kosteloos juridisch advies.

Inloopspreekuur Waddinxveen

Elke donderdagavond van 17:30 tot 18:30 uur houden wij op onze vestiging te Waddinxveen een algemeen spreekuur en geven kosteloos juridisch advies.

Inloopspreekuur voor ondernemers

Elke donderdagmiddag van 16:30 uur tot 18:30 uur houden wij op onze vestiging te Alphen aan den Rijn een spreekuur voor ondernemers waar u terecht kunt voor kosteloos juridisch advies.


Twitter