In 't Veen Advocaten

Personen- en familierecht

Bent u betrokken bij een echtscheiding, bij een beëindiging van een geregistreerd partnerschap of een ongehuwde relatie of samenleving? Hebt u een geschil op het gebied van ouderlijk gezag, een zorg- en contactregeling of een omgangsregeling?

Bestaat onduidelijk over de hoogte van kinderalimentatie en/of partneralimentatie of de behoefte daaraan?

Wordt u geconfronteerd met een verdeling van bijvoorbeeld een gemeenschap van goederen of een gemeenschappelijk eigendom dan wel een afwikkeling van huwelijkse voorwaarden, zoals een periodiek verrekenbeding en/of een finaal  verrekenbeding?

In bovengenoemde situaties alsmede in alle overige situaties die betrekking hebben op het personen- en familierecht, kan In ‘t Veen Advocaten u deskundig informeren en adviseren. Indien nodig zal In ‘t Veen Advocaten voor u procederen. In ‘t Veen Advocaten treedt zowel op voor ondernemers als voor particulieren die met familierechtelijke kwesties in aanraking (dreigen te) komen en heeft een ruime ervaring met alle daarbij voorkomende onderwerpen en geschilpunten.

Bovendien bestaat bij In ‘t Veen Advocaten de mogelijkheid deel te nemen aan mediation door middel van geregistreerde MfN-register mediators. In geval van mediation zal worden getracht een minnelijke schikking te bereiken waarbij de gemeenschappelijke belangen van partijen als uitgangspunt worden genomen.

Wilt u meer informatie? Wilt u een inschatting van de haalbaarheid van uw zaak? Bel of mail ons dan en win vrijblijvend informatie in.

Doorzoek de site

Vacature juridisch secretaresse

Voor onze kantoren in Alphen en Waddinxveen zijn wij op zoek naar een juridisch secretaresse voor 16 uur per week. De ideale baan voor naast je (WO) rechtenstudie! Lees hier de vacature.

Inloopspreekuur Alphen aan den Rijn

Elke donderdagavond van 17:30 uur tot 18:30 uur houden wij op onze vestiging te Alphen aan den Rijn een algemeen spreekuur. Eén van onze advocaten geeft u tijdens dit spreekuur kosteloos juridisch advies.

Inloopspreekuur Waddinxveen

Elke donderdagavond van 17:30 tot 18:30 uur houden wij op onze vestiging te Waddinxveen een algemeen spreekuur en geven kosteloos juridisch advies.

Inloopspreekuur voor ondernemers

Elke donderdagmiddag van 16:30 uur tot 18:30 uur houden wij op onze vestiging te Alphen aan den Rijn een spreekuur voor ondernemers waar u terecht kunt voor kosteloos juridisch advies.


Twitter