In 't Veen Advocaten

Onroerendgoedrecht / vastgoedrecht

Wilt u juridisch advies of procederen over de koop, verkoop of financiering van onroerend goed / vastgoed? Wilt u de nakoming van een koopovereenkomst afdwingen of wilt u de koopovereenkomst (laten) ontbinden? Wilt u meer weten over de (ver)huur van onroerend goed zoals bedrijfsruimte en woonruimte?

Hebt u een bedrijfspand gekocht of verkocht en blijkt de bodem verontreinigd te zijn, zit er asbest in het dak of is er sprake van betonrot? Hebt u een woning gekocht of verkocht en blijkt de fundering of de gevel verzakt? Kruipt er boktor rond, zijn de balken verrot of is de muur vochtig?

Hebt u een bedenktijd waarop u een beroep kunt doen of kunt u zich beroepen op een ontbindende voorwaarde zoals een financieringsvoorbehoud of een bouwkundige keuring? Is dat beroep dan tijdig gedaan en voldoet dat aan de vereisten?

Hebt u vragen over een hypotheek? Wil de bank uw bedrijfspand of huis in het openbaar verkopen / executeren / veilen? wilt u zich daartegen in rechte bijvoorbeeld door middel van een kort geding verweren of wilt u trachten een regeling te treffen met de bank?

Wilt u meer weten over de erfdienstbaarheid, het opstalrecht, de erfpacht, het vruchtgebruik of het appartementsrecht? Kunt u door middel van verkijgende verjaring eigenaar worden van de grond van een ander?

Of hebt u vragen over burenrecht, omdat u last hebt van hinder of overlast zijdens uw buren? Hangen de takken van de bomen van de buurman over uw tuin of spreekt uw buurman u daarop aan? Nemen de bomen van de buurman uw licht weg? Kijkt uw buurman uw huis in? Wilt uw buurman grootscheeps verbouwen en hebt u daar last van of wordt u daardoor gehinderd? Staat de garage van uw buurman deels op uw grond?

In al deze gevallen (en nog veel meer) kan In 't Veen Advocaten u informeren en adviseren en zo nodig voor u procederen. Wij treden veel op voor verkopers en kopers, verhuurders en huurders en voor buren. Wij weten dus van beiden kanten "hoe het werkt".

Wilt u meer informatie? Wilt u een eerste inschatting van de haalbaarheid van uw zaak? Bel of mail ons dan en win vrijblijvend informatie in.

Doorzoek de site

Vacature juridisch secretaresse

Voor onze kantoren in Alphen en Waddinxveen zijn wij op zoek naar een juridisch secretaresse voor 16 uur per week. De ideale baan voor naast je (WO) rechtenstudie! Lees hier de vacature.

Inloopspreekuur Alphen aan den Rijn

Elke donderdagavond van 17:30 uur tot 18:30 uur houden wij op onze vestiging te Alphen aan den Rijn een algemeen spreekuur. Eén van onze advocaten geeft u tijdens dit spreekuur kosteloos juridisch advies.

Inloopspreekuur Waddinxveen

Elke donderdagavond van 17:30 tot 18:30 uur houden wij op onze vestiging te Waddinxveen een algemeen spreekuur en geven kosteloos juridisch advies.

Inloopspreekuur voor ondernemers

Elke donderdagmiddag van 16:30 uur tot 18:30 uur houden wij op onze vestiging te Alphen aan den Rijn een spreekuur voor ondernemers waar u terecht kunt voor kosteloos juridisch advies.


Twitter