In 't Veen Advocaten

Onderwijsrecht

Wilt u als bestuur binnen het onderwijs een medewerker ontslaan omdat sprake is van onvoldoende functioneren? Zorg dat u de juiste wegen bewandelt.

Zorg in het primair onderwijs dat het ontslag voldoet aan de eisen die het Participatiefonds stelt. Is sprake van een dringende reden voor ontslag, laat u dan adviseren en bespreek de mogelijkheden met onze in het onderwijsrecht gespecialiseerde advocaat.

Ook als u leerkracht bent of docent of als niet-onderwijzend personeel werkzaam bent binnen het onderwijs en met ontslag wordt bedreigd of een functiewijziging krijgt voorgelegd, kan In 't Veen Advocaten u bijstaan. Of het nu basisonderwijs, voortgezet onderwijs of beroepsonderwijs betreft, u kunt bij ons terecht.

Wilt u meer informatie? Wilt u een eerste inschatting van de haalbaarheid van uw zaak? Bel of mail ons dan en win vrijblijvend informatie in.

Doorzoek de site

Inloopspreekuur Alphen aan den Rijn

Elke donderdagavond van 17:30 uur tot 18:30 uur houden wij op onze vestiging te Alphen aan den Rijn een algemeen spreekuur. Eén van onze advocaten geeft u tijdens dit spreekuur kosteloos juridisch advies.

Inloopspreekuur Waddinxveen

Elke donderdagavond van 17:30 tot 18:30 uur houden wij op onze vestiging te Waddinxveen een algemeen spreekuur en geven kosteloos juridisch advies.

Inloopspreekuur voor ondernemers

Elke donderdagmiddag van 16:30 uur tot 18:30 uur houden wij op onze vestiging te Alphen aan den Rijn een spreekuur voor ondernemers waar u terecht kunt voor kosteloos juridisch advies.


Twitter