In 't Veen Advocaten
.
.
.
.
.
.
.

Nieuws

Op deze pagina vindt u op volgorde van actualiteit de nieuwsberichten van de afgelopen tijd, alsmede de nieuw geplaatste of bewerkte artikelen.

Hoewel nieuwsberichten ook op de voorpagina geplaatst worden, verdwijnen ze daar relatief snel. Via deze pagina kunt u het nieuws over een wat langere periode terugvinden.

nieuwsitems en artikelen

mr. Richard van VenetiënVoorlopige voorzieningen in de echtscheidingsprocedure26 aug 2014
Voorlopige voorzieningen: ordemaatregelen voor de duur van de echtscheidingsprocedure.

mr. Jeroen van der LindenSchadevergoeding na vrijspraak23 aug 2014
Indien een verdachte in een strafzaak wordt vrijgesproken dan wel ontslagen wordt van alle rechtsvervolging, kan de ex-verdachte in aanmerking komen voor een schadevergoeding.

mr. Wilma KempeAmbtenarenrecht: de ambtenaar en zijn rechtspositie21 aug 2014
De rechtspositie van ambtenaren ligt vast in verscheidene rechtspositieregelingen.

Doorzoek de site

Vacature juridisch secretaresse

Voor onze kantoren in Alphen en Waddinxveen zijn wij op zoek naar een juridisch secretaresse voor 16 uur per week. De ideale baan voor naast je (WO) rechtenstudie! Lees hier de vacature.

Inloopspreekuur Alphen aan den Rijn

Elke donderdagavond van 17:30 uur tot 18:30 uur houden wij op onze vestiging te Alphen aan den Rijn een algemeen spreekuur. Eén van onze advocaten geeft u tijdens dit spreekuur kosteloos juridisch advies.

Inloopspreekuur Waddinxveen

Elke donderdagavond van 17:30 tot 18:30 uur houden wij op onze vestiging te Waddinxveen een algemeen spreekuur en geven kosteloos juridisch advies.

Inloopspreekuur voor ondernemers

Elke donderdagmiddag van 16:30 uur tot 18:30 uur houden wij op onze vestiging te Alphen aan den Rijn een spreekuur voor ondernemers waar u terecht kunt voor kosteloos juridisch advies.


Twitter