In 't Veen Advocaten

Nieuwe website online!

Logo In 't Veen AdvocatenDe nieuwe website van In 't Veen Advocaten is online! Nadat in maart 2014 de huisstijl van ons kantoor is vernieuwd, is nu ook de website compleet vernieuwd.

De voormalige website van In 't Veen Advocaten stond online sinds 2005. Hoewel sindsdien de inhoud uiteraard telkens is bijgewerkt, is de opbouw en opmaak telkens hetzelfde gebleven. Toen mr. drs. H. (Rieks) Warendorp Torringa in 2012 bij In 't Veen Advocaten kwam werken, vond hij dat het tijd was voor vernieuwing.

nieuwe huisstijl

Alvorens een nieuwe website ontworpen kon worden, moest de knoop worden doorgehakt of ook meteen vernieuwing van de huisstijl plaats zou moeten vinden. Al snel werd besloten dat dit inderdaad de aangewezen weg was. Het oude logo was weliswaar erg vertrouwd, maar stamde uit de jaren '80 en dat was er ook wel een beetje aan af te zien.

Zodoende werd de operatie begonnen met de nieuwe huisstijl. Ons kantoor hanteert de huisstijl inmiddels vanaf omstreeks maart 2014.

de website

Op het moment dat de huisstijl definitief was, was het ontwerp van de website relatief snel gemaakt. Op dat moment moest de site echter nog geheel ontwikkeld worden. Nu Warendorp Torringa niet alleen wijsneuzerig had opgemerkt dat een en ander wel een frisse wind kon gebruiken, maar ook aangegeven had voor de technische uitvoering te kunnen zorgen, heeft de maatschap hem aan het werk gezet.

Het resultaat van de nodige maanden solitair in de avonduren webprogrammeren (de praktijk draait immers gewoon door) aanschouwt u nu. De website is geheel op de schop gegaan, maar wel is getracht de inhoud van de vorige - voor zover nog relevant - zoveel mogelijk ook op de nieuwe site toegankelijk te maken.

Wilt u nog eens zien hoe de oude website er ook alweer uitzag? Klikt u hier voor een screenshot van de voormalige homepage.

social media

Nu websitetechnisch besloten was een tijdsprong te maken naar het hier en nu, lag het voor de hand ook op andere vlakken met de tijd mee te gaan. Daarom is In 't Veen Advocaten met ingang van heden ook actief op de bekendste social media: Twitter, Facebook en LinkedIn. Daarnaast is de content van de website op eenvoudige wijze via deze media te delen.

feedback

Uiteraard zijn wij geïnteresseerd in de feedback van onze bezoekers van de website. Wat vindt u van de nieuwe website? Wat zijn uw ervaringen? Kan er iets beter of moet er iets anders? Laat het ons weten door ons een e-mail te sturen.

Doorzoek de site

Vacature juridisch secretaresse

Voor onze kantoren in Alphen en Waddinxveen zijn wij op zoek naar een juridisch secretaresse voor 16 uur per week. De ideale baan voor naast je (WO) rechtenstudie! Lees hier de vacature.

Inloopspreekuur Alphen aan den Rijn

Elke donderdagavond van 17:30 uur tot 18:30 uur houden wij op onze vestiging te Alphen aan den Rijn een algemeen spreekuur. Eén van onze advocaten geeft u tijdens dit spreekuur kosteloos juridisch advies.

Inloopspreekuur Waddinxveen

Elke donderdagavond van 17:30 tot 18:30 uur houden wij op onze vestiging te Waddinxveen een algemeen spreekuur en geven kosteloos juridisch advies.

Inloopspreekuur voor ondernemers

Elke donderdagmiddag van 16:30 uur tot 18:30 uur houden wij op onze vestiging te Alphen aan den Rijn een spreekuur voor ondernemers waar u terecht kunt voor kosteloos juridisch advies.


Twitter