In 't Veen Advocaten

Mr. drs. Warendorp Torringa toegetreden tot de maatschap

Mr. drs. H. Warendorp Torringa is met ingang van 1 januari 2016 toegetreden tot de maatschap In 't Veen Advocaten. Daarmee bestaat de maatschap, zoals tot 2009 ook het geval was, weer uit vier partners.

Meer over de achtergrond van ons kantoor, zoals wie tot vandaag de dag de maten van ons kantoor zijn (geweest), kunt u vinden op de pagina over ons kantoor.

Doorzoek de site

Vacature juridisch secretaresse

Voor onze kantoren in Alphen en Waddinxveen zijn wij op zoek naar een juridisch secretaresse voor 16 uur per week. De ideale baan voor naast je (WO) rechtenstudie! Lees hier de vacature.

Inloopspreekuur Alphen aan den Rijn

Elke donderdagavond van 17:30 uur tot 18:30 uur houden wij op onze vestiging te Alphen aan den Rijn een algemeen spreekuur. Eén van onze advocaten geeft u tijdens dit spreekuur kosteloos juridisch advies.

Inloopspreekuur Waddinxveen

Elke donderdagavond van 17:30 tot 18:30 uur houden wij op onze vestiging te Waddinxveen een algemeen spreekuur en geven kosteloos juridisch advies.

Inloopspreekuur voor ondernemers

Elke donderdagmiddag van 16:30 uur tot 18:30 uur houden wij op onze vestiging te Alphen aan den Rijn een spreekuur voor ondernemers waar u terecht kunt voor kosteloos juridisch advies.


Twitter