In 't Veen Advocaten

Letselschaderecht

Heeft u een verkeersongeval gehad en letsel opgelopen? Bent u op uw werk gewond geraakt en wilt u weten of u de schade op de werkgever kunt verhalen? Bent u getuige geweest van een schokkende gebeurtenis en heeft u hieraan psychisch letsel overgehouden? Bent u slachtoffer geweest van een strafbaar feit?

Wordt u aansprakelijk gesteld voor letselschade? Hebt u een verwonding opgelopen door het handelen of nalaten van een ander of bent u hierdoor arbeidsongeschikt geraakt?

Wij treden op voor cliënten die letselschade hebben opgelopen, bijvoorbeeld als gevolg van een verkeersongeval, mishandeling of een bedrijfsongeval. Ook cliënten die voor letselschade worden aangesproken en daartegen verweer wensen te voeren staan wij bij. Wij onderhandelen namens onze cliënten over smartengeld, inkomensschade en dergelijke en procederen waar het nodig is.

Wilt u meer informatie? Wilt u een eerste inschatting van de haalbaarheid van uw zaak? Bel of mail ons dan en win vrijblijvend informatie in.

Doorzoek de site

Vacature juridisch secretaresse

Voor onze kantoren in Alphen en Waddinxveen zijn wij op zoek naar een juridisch secretaresse voor 16 uur per week. De ideale baan voor naast je (WO) rechtenstudie! Lees hier de vacature.

Inloopspreekuur Alphen aan den Rijn

Elke donderdagavond van 17:30 uur tot 18:30 uur houden wij op onze vestiging te Alphen aan den Rijn een algemeen spreekuur. Eén van onze advocaten geeft u tijdens dit spreekuur kosteloos juridisch advies.

Inloopspreekuur Waddinxveen

Elke donderdagavond van 17:30 tot 18:30 uur houden wij op onze vestiging te Waddinxveen een algemeen spreekuur en geven kosteloos juridisch advies.

Inloopspreekuur voor ondernemers

Elke donderdagmiddag van 16:30 uur tot 18:30 uur houden wij op onze vestiging te Alphen aan den Rijn een spreekuur voor ondernemers waar u terecht kunt voor kosteloos juridisch advies.


Twitter