In 't Veen Advocaten

In 't Veen Advocaten te Alphen aan den Rijn is verhuisd!

Op 29 maart 2016 is onze vestiging te Alphen aan den Rijn (binnen Alphen aan den Rijn) verhuisd, en wel van gebouw Rijnstaete aan de Prins Bernhardlaan naar de Baronie aan de Baronie.

Ons Alphense kantoor is sinds 1 juli 1990 gevestigd geweest in gebouw Rijnstaete aan de Prins Bernhardlaan 14j te Alphen aan den Rijn. Met als aanleiding dat de eigenaar van gebouw Rijnstaete een nieuwe bestemming heeft voor het pand, komt aan deze vertrouwde vestigingsplaats op 29 maart 2016 een einde en verhuizen wij naar de Baronie.

Rijnstaete en Baronie

Onze Alphense vestiging is sinds 1 juli 1990 op verschillende plaatsen binnen het kantoorgebouw Rijnstaete gevestigd geweest. Laatstelijk waren wij verhuisd van de noordvleugel naar de zuidvleugel. Dit was in augustus 2012. Wij gingen er toen nog vanuit dat het pand zijn bestemming als kantoorpand zou behouden en zou worden gerenoveerd. Uiteindelijk besloot de eigenaar een andere bestemming voor het pand te kiezen.

Zodoende zijn wij per 29 maart 2016 gevestigd in de voormalige cacao- en chocoladefabriek de Baronie, op nog geen halve kilometer afstand van gebouw Rijnstaete. Deze voormalige fabriek is in 2001 gesloten en daarna aanvankelijk in verval geraakt. Onlangs is het pand en de directe omgeving gerenoveerd en vormt nu een gebied waar winkels gevestigd zijn, mensen wonen en kantoren gevestigd zijn.

ons nieuwe bezoekadres

Met ingang van 29 maart 2016 is ons bezoekadres als volgt:

In 't Veen Advocaten
Baronie 38
2404 XG  ALPHEN AAN DEN RIJN

Ons postadres, evenals ons telefoonnummer en e-mailadres, blijft ongewijzigd.

Doorzoek de site

Vacature juridisch secretaresse

Voor onze kantoren in Alphen en Waddinxveen zijn wij op zoek naar een juridisch secretaresse voor 16 uur per week. De ideale baan voor naast je (WO) rechtenstudie! Lees hier de vacature.

Inloopspreekuur Alphen aan den Rijn

Elke donderdagavond van 17:30 uur tot 18:30 uur houden wij op onze vestiging te Alphen aan den Rijn een algemeen spreekuur. Eén van onze advocaten geeft u tijdens dit spreekuur kosteloos juridisch advies.

Inloopspreekuur Waddinxveen

Elke donderdagavond van 17:30 tot 18:30 uur houden wij op onze vestiging te Waddinxveen een algemeen spreekuur en geven kosteloos juridisch advies.

Inloopspreekuur voor ondernemers

Elke donderdagmiddag van 16:30 uur tot 18:30 uur houden wij op onze vestiging te Alphen aan den Rijn een spreekuur voor ondernemers waar u terecht kunt voor kosteloos juridisch advies.


Twitter