In 't Veen Advocaten

Mr. Van der Linden in insolventierechtspecial Mr. Magazine

Eén van dé specialisten in Nederland op het gebied van insolventierecht / WSNP is mr. Van der Linden. Als zodanig stond hij ook genoemd in de insolventiespecial van de laatste Mr. Magazine. En terecht.

Heeft u vragen over de Wet schuldsanering natuurlijke personen? Heeft u problemen met uw (WSNP)-bewindvoerder? Heeft de bewindvoerder verzocht tot tussentijdse beëindiging van uw schuldsaneringstraject? Staat een beëindigingszitting gepland en is aan u geen schone lei in het vooruitzicht gesteld?

In al dergelijke gevallen kunt u contact opnemen met mr. Van der Linden, onze expert op het gebied van het schuldsaneringsrecht.

Doorzoek de site

Inloopspreekuur Alphen aan den Rijn

Elke donderdagavond van 17:30 uur tot 18:30 uur houden wij op onze vestiging te Alphen aan den Rijn een algemeen spreekuur. Eén van onze advocaten geeft u tijdens dit spreekuur kosteloos juridisch advies.

Inloopspreekuur Waddinxveen

Elke donderdagavond van 17:30 tot 18:30 uur houden wij op onze vestiging te Waddinxveen een algemeen spreekuur en geven kosteloos juridisch advies.

Inloopspreekuur voor ondernemers

Elke donderdagmiddag van 16:30 uur tot 18:30 uur houden wij op onze vestiging te Alphen aan den Rijn een spreekuur voor ondernemers waar u terecht kunt voor kosteloos juridisch advies.


Twitter