In 't Veen Advocaten

Inloopspreekuur Alphen aan den Rijn

Elke donderdag van 17:30 uur tot 18:30 uur houden wij op onze vestiging in Alphen aan den Rijn een gratis spreekuur, zowel voor particulieren als voor ondernemers, waar u zonder afspraak terecht kunt. Eén van onze advocaten zal u te woord staan en uw juridische vragen beantwoorden.

U wordt aangeraden van tevoren even te bellen indien u langs wilt komen, maar dit is niet vereist. Indien u echter voorafgaand aangeeft over wat voor zaak u wilt spreken, kunnen wij trachten ervoor te zorgen dat een op het gebied van uw zaak gespecialiseerde advocaat u te woord staat.

Tijdens het inloopspreekuur wordt circa een kwartier uitgetrokken voor een gesprek. Dit is voldoende voor een kort advies of voor beantwoording van minder complexe vragen. Mocht u aan dit kwartier niet voldoende hebben, dan kunt u altijd met de advocaat bespreken wat de mogelijkheden zijn voor voortgezette juridische ondersteuning.

Bent u ondernemer? In dat geval kunt u ook terecht op ons speciale inloopspreekuur voor ondernemers. Ook dat is op donderdag, en dan van 16:30 uur tot 17:30 uur.

Klikt u op de volgende link voor de adresgegevens en routebeschrijving van ons kantoor in Alphen aan den Rijn.

Doorzoek de site

Vacature juridisch secretaresse

Voor onze kantoren in Alphen en Waddinxveen zijn wij op zoek naar een juridisch secretaresse voor 16 uur per week. De ideale baan voor naast je (WO) rechtenstudie! Lees hier de vacature.

Inloopspreekuur Alphen aan den Rijn

Elke donderdagavond van 17:30 uur tot 18:30 uur houden wij op onze vestiging te Alphen aan den Rijn een algemeen spreekuur. Eén van onze advocaten geeft u tijdens dit spreekuur kosteloos juridisch advies.

Inloopspreekuur Waddinxveen

Elke donderdagavond van 17:30 tot 18:30 uur houden wij op onze vestiging te Waddinxveen een algemeen spreekuur en geven kosteloos juridisch advies.

Inloopspreekuur voor ondernemers

Elke donderdagmiddag van 16:30 uur tot 18:30 uur houden wij op onze vestiging te Alphen aan den Rijn een spreekuur voor ondernemers waar u terecht kunt voor kosteloos juridisch advies.


Twitter