In 't Veen Advocaten

Gratis kennismakingsgesprek

Mogelijk overweegt u een van onze advocaten in te schakelen, maar wilt u eerst vrijblijvend kennismaken. Dat kan.

Wilt u, voordat u de behandeling van uw zaak aan uw advocaat uit handen geeft, deze advocaat graag eerst beter leren kennen? Wilt u graag weten hoe de betreffende advocaat van plan is uw zaak aan te pakken, of wilt u simpelweg weten of er een klik is?

Om u in de gelegenheid te stellen een antwoord te krijgen op voornoemde vragen, bieden wij de mogelijkheid van een gratis kennismakingsgesprek. Dit kennismakingsgesprek is niet bedoeld om uw juridische vragen te beantwoorden; daarvoor bestaat het open inloopspreekuur te Alphen aan den Rijn en het open inloopspreekuur te Waddinxveen. Het kennismakingsgesprek duurt maximaal een half uur.

Wilt u een afspraak maken voor het gratis kennismakingsgesprek? Neemt u dan contact met ons op. Voor de vestiging in Alphen aan den Rijn belt u 0172-47 56 77. Voor de vestiging in Waddinxveen belt u 0182 - 61 36 22. Ook kunt u een afspraak maken per e-mail via info@intveenadvocaten.nl. Ten slotte kunt u onderstaand e-mailformulier invullen; wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

mailformulier

Het contactformulier is tijdelijk uitgeschakeld. U kunt een mail sturen aan info@intveenadvocaten.nl.

Doorzoek de site

Inloopspreekuur Alphen aan den Rijn

Elke donderdagavond van 17:30 uur tot 18:30 uur houden wij op onze vestiging te Alphen aan den Rijn een algemeen spreekuur. Eén van onze advocaten geeft u tijdens dit spreekuur kosteloos juridisch advies.

Inloopspreekuur Waddinxveen

Elke donderdagavond van 17:30 tot 18:30 uur houden wij op onze vestiging te Waddinxveen een algemeen spreekuur en geven kosteloos juridisch advies.

Inloopspreekuur voor ondernemers

Elke donderdagmiddag van 16:30 uur tot 18:30 uur houden wij op onze vestiging te Alphen aan den Rijn een spreekuur voor ondernemers waar u terecht kunt voor kosteloos juridisch advies.


Twitter