In 't Veen Advocaten

Gratis kennismakingsgesprek

Mogelijk overweegt u een van onze advocaten in te schakelen, maar wilt u eerst vrijblijvend kennismaken. Dat kan.

Wilt u, voordat u de behandeling van uw zaak aan uw advocaat uit handen geeft, deze advocaat graag eerst beter leren kennen? Wilt u graag weten hoe de betreffende advocaat van plan is uw zaak aan te pakken, of wilt u simpelweg weten of er een klik is?

Om u in de gelegenheid te stellen een antwoord te krijgen op voornoemde vragen, bieden wij de mogelijkheid van een gratis kennismakingsgesprek. Dit kennismakingsgesprek is niet bedoeld om uw juridische vragen te beantwoorden; daarvoor bestaat het open inloopspreekuur te Alphen aan den Rijn en het open inloopspreekuur te Waddinxveen. Het kennismakingsgesprek duurt maximaal een half uur.

Wilt u een afspraak maken voor het gratis kennismakingsgesprek? Neemt u dan contact met ons op. Voor de vestiging in Alphen aan den Rijn belt u 0172-47 56 77. Voor de vestiging in Waddinxveen belt u 0182 - 61 36 22. Ook kunt u een afspraak maken per e-mail via info@intveenadvocaten.nl. Ten slotte kunt u onderstaand e-mailformulier invullen; wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

mailformulier

Het contactformulier is tijdelijk uitgeschakeld. U kunt een mail sturen aan info@intveenadvocaten.nl.

Doorzoek de site

Vacature juridisch secretaresse

Voor onze kantoren in Alphen en Waddinxveen zijn wij op zoek naar een juridisch secretaresse voor 16 uur per week. De ideale baan voor naast je (WO) rechtenstudie! Lees hier de vacature.

Inloopspreekuur Alphen aan den Rijn

Elke donderdagavond van 17:30 uur tot 18:30 uur houden wij op onze vestiging te Alphen aan den Rijn een algemeen spreekuur. Eén van onze advocaten geeft u tijdens dit spreekuur kosteloos juridisch advies.

Inloopspreekuur Waddinxveen

Elke donderdagavond van 17:30 tot 18:30 uur houden wij op onze vestiging te Waddinxveen een algemeen spreekuur en geven kosteloos juridisch advies.

Inloopspreekuur voor ondernemers

Elke donderdagmiddag van 16:30 uur tot 18:30 uur houden wij op onze vestiging te Alphen aan den Rijn een spreekuur voor ondernemers waar u terecht kunt voor kosteloos juridisch advies.


Twitter