In 't Veen Advocaten
.
.
.
.
.
.
.

Secretaresse

Secretaresse bij In 't Veen AdvocatenAls secretaresse op ons kantoor ben je veelal het eerste aanspreekpunt voor cliënten, advocaten, instellingen en andere partijen. Je bent de verbindende factor tussen advocaat en cliënt. Een afwisselende en verantwoordelijke baan.

Je werkt voor een of meer advocaten. De werkzaamheden die je voor de advocaten verricht, zijn breed. Zo behandel je de post, ontvang je cliënten, beantwoord je de telefoon en werk je met een dictafoon correspondentie en processtukken uit.

Daarnaast ben je ook betrokken bij het reilen en zeilen van het kantoor als geheel. Je werkzaamheden in dat kader deel je, afhankelijk van je vaardigheden, voor een deel ook zelf in. Op deze manier heeft elke secretaresse een paar eigen taken. Zo zijn sommige secretaresses meer betrokken bij de boekhouding van het kantoor en zijn anderen weer verantwoordelijk voor de kantoorvoorraad. Wij bieden jou veel ruimte om je op deze manier te ontwikkelen en waarderen jouw initiatieven hierin.

flexibiliteit

Veel van onze secretaresses werken deeltijds, bijvoorbeeld omdat zij studeren of kinderen hebben. Wij bieden flexibele werktijden. Werktijden die zo nodig kunnen worden aangepast aan collegeroosters, (school)vakanties en andere verplichtingen. Ons uitgangspunt is dat wij iedere dag een voldoende secretariële bezetting moeten hebben. Daarbinnen is het mogelijk in goed overleg met de andere secretaresses en advocaten met de werktijden te schuiven.

betrokkenheid

Wij proberen onze secretaresses goed inzicht te geven in onze praktijk. Door de behandeling van de post, het uitwerken van brieven en processtukken, het ontvangen en telefonisch te woord staan van cliënten en overleg met de advocaat krijg je een goede indruk van wat zich in de dossiers van de advocaat afspeelt. Wij moedigen het aan als jij meer wilt weten over de lopende zaken. Daarom beantwoorden we ook graag je vragen over de dossiers. Wij hopen dat jij je daardoor betrokken voelt bij de onze cliënten en bij de werkzaamheden van onze advocaten. Strikte geheimhouding is voor jou vanzelfsprekend.

verantwoordelijkheid

Wij verwachten een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een grote mate van zorgvuldigheid. In de advocatuur hebben wij veel te maken met termijnen en met grote belangen. Op termijn is het mogelijk dat je een deel van de post zelfstandig behandelt. Daarmee ontlast je enerzijds de advocaat en creëer je anderzijds voor jezelf meer zelfstandige en interessante taken.

werkomgeving

Wij proberen een zo prettig mogelijke werkomgeving voor onze secretaresses te creëeren. Je werkt binnen kantoor binnen een klein team van secretaresses. De teams bestaan uit zowel parttime (waaronder rechtenstudenten) als fulltime medewerkers. Alle secretaresses hebben een eigen bureau, een eigen computer, een eigen telefoon, eigen e-mail en een eigen internetverbinding. Wij vinden het belangrijk dat de secretaresses goed met elkaar overweg kunnen. Dat stelt ze in staat de werkdruk goed te verdelen.

arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je goede arbeidsvoorwaarden. De beloning hangt af van onder meer je ervaring, opleiding en leeftijd. Indien je dat wilt, kun je deelnemen aan onze pensioenregeling. Het vakantiegeld bedraagt 8%; het aantal vakantiedagen minimaal 24. Wij bieden je flexibele contracten. Als de samenwerking wederzijds bevalt, zullen wij je op termijn een contract voor onbepaalde tijd aanbieden.

Wil je solliciteren of heb je vragen? Wend je dan (bij voorkeur per e-mail) voor ons kantoor in Alphen aan den Rijn tot mr. L.P.M. Eenens en voor ons kantoor in Waddinxveen tot mr. drs. H. Warendorp Torringa.

Doorzoek de site

Inloopspreekuur Alphen aan den Rijn

Elke donderdagavond van 17:30 uur tot 18:30 uur houden wij op onze vestiging te Alphen aan den Rijn een algemeen spreekuur. Eén van onze advocaten geeft u tijdens dit spreekuur kosteloos juridisch advies.

Inloopspreekuur Waddinxveen

Elke donderdagavond van 17:30 tot 18:30 uur houden wij op onze vestiging te Waddinxveen een algemeen spreekuur en geven kosteloos juridisch advies.

Inloopspreekuur voor ondernemers

Elke donderdagmiddag van 16:30 uur tot 18:30 uur houden wij op onze vestiging te Alphen aan den Rijn een spreekuur voor ondernemers waar u terecht kunt voor kosteloos juridisch advies.


Twitter