In 't Veen Advocaten

De "rijdende advocaat"

Is het voor u lastig voor een bespreking bij ons op kantoor langs te komen? Dat is geen probleem, dan komt de advocaat gewoon bij u langs!

Het kan zijn dat u ondernemer bent. Het drijven van een onderneming kost veel tijd. Dat kan een reden zijn dat u de bespreking met uw advocaat liever bij u op kantoor heeft in plaats van bij de advocaat op diens kantoor. Een andere reden kan zijn dat u om gezondheidstechnische redenen moeilijk uw huis uit kunt komen. Ook dan is het mogelijk de bespreking bij u thuis te plannen.

Wat de reden ook is dat u er de voorkeur aan geeft niet op ons kantoor af te spreken, voel u vrij uw advocaat te vragen of de bespreking bij u - of elders - kan plaatsvinden!

Doorzoek de site

Inloopspreekuur Alphen aan den Rijn

Elke donderdagavond van 17:30 uur tot 18:30 uur houden wij op onze vestiging te Alphen aan den Rijn een algemeen spreekuur. Eén van onze advocaten geeft u tijdens dit spreekuur kosteloos juridisch advies.

Inloopspreekuur Waddinxveen

Elke donderdagavond van 17:30 tot 18:30 uur houden wij op onze vestiging te Waddinxveen een algemeen spreekuur en geven kosteloos juridisch advies.

Inloopspreekuur voor ondernemers

Elke donderdagmiddag van 16:30 uur tot 18:30 uur houden wij op onze vestiging te Alphen aan den Rijn een spreekuur voor ondernemers waar u terecht kunt voor kosteloos juridisch advies.


Twitter