In 't Veen Advocaten
.
.
.
.
.
.
.

Carrière bij In 't Veen Advocaten

Trap in WaddinxveenOnze kantoren in Alphen aan den Rijn en Waddinxveen bestaan in totaal uit een negental advocaten en zo'n tiental (deeltijds) ondersteunde medewerkers (secretariaat, administratie). Zowel de jongste advocaat als de jongste secretaresse is midden twintig en de oudste midden vijftig. De sfeer op onze kantoren is informeel en laagdrempelig.

Onze medewerkers tutoyeren elkaar en lunchen elke middag samen. Zij hebben onderling veel contact en vallen waar nodig voor elkaar in. Een keer per maand borrelen we samen. Jaarlijks organiseren we een kantooruitje. Onze advocaten komen maandelijks bij elkaar voor overleg over de lopende zaken. Ook bespreken zij actuele ontwikkelingen op het gebied van regelgeving en rechtspraak.

In 't Veen Advocaten biedt aan haar medewerkers goede arbeidsvoorwaarden. Een pensioenvoorziening kan hier deel van uitmaken. Wij zijn aangesloten bij "Balieplus" waardoor alle medewerkers van In 't Veen Advocaten kunnen deelnemen aan tal van regelingen (ziektekosten, autoverzekeringen, etc.) met (collectieve) kortingen.

Voor meer informatie over de verschillende functies binnen In 't Veen Advocaten verwijzen wij u naar de links advocaat, secretaresse, student.

vacatures

Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures.

Doorzoek de site

Inloopspreekuur Alphen aan den Rijn

Elke donderdagavond van 17:30 uur tot 18:30 uur houden wij op onze vestiging te Alphen aan den Rijn een algemeen spreekuur. Eén van onze advocaten geeft u tijdens dit spreekuur kosteloos juridisch advies.

Inloopspreekuur Waddinxveen

Elke donderdagavond van 17:30 tot 18:30 uur houden wij op onze vestiging te Waddinxveen een algemeen spreekuur en geven kosteloos juridisch advies.

Inloopspreekuur voor ondernemers

Elke donderdagmiddag van 16:30 uur tot 18:30 uur houden wij op onze vestiging te Alphen aan den Rijn een spreekuur voor ondernemers waar u terecht kunt voor kosteloos juridisch advies.


Twitter