In 't Veen Advocaten

Arbeidsrecht

Wilt u een arbeidsovereenkomst laten opstellen of laten checken of de arbeidsovereenkomsten die u hanteert nog wel up-to-date zijn en zijn aangepast aan de gewijzigde wetgeving? Leg uw arbeidsovereenkomst dan aan ons voor.

Wilt u een medewerker ontslag verlenen wegens bedrijfseconomische redenen, disfunctioneren, werkweigering of diefstal? Wij kunnen u adviseren over de juiste ontslagroute of u bijstaan bij het voeren van onderhandelingen over de beëindiging van de arbeidsovereenkomst en het opstellen van een vaststellingsovereenkomst.

Wilt u een werknemer een andere functie aanbieden en vraagt u zich af of dat kan? Vraag ons vooraf advies, zodat uw aanbod goed gemotiveerd aan de werknemer kan worden voorgelegd en voldoet aan de eisen van redelijkheid.

Bent u werknemer en is u ontslag aangezegd of bent u op staande voet ontslagen? Laat ons verweer voeren tegen het ontslag of laat ons onderhandelen over de voorwaarden waaronder ontslag acceptabel is. Ook in het geval u op non-actief wordt gesteld, is het raadzaam snel te protesteren en actie te ondernemen. Wij kunnen u adviseren en bijstaan in een procedure.

Heeft u een vaststellingsovereenkomst / beëindigingsovereenkomst voorgelegd gekregen van uw werkgever? U kunt die inhoudelijk laten toetsen door onze deskundige advocaten. Is de juiste opzegtermijn in acht genomen en is een correcte vergoeding berekend? Vraag het na voordat u tekent.

Wilt u meer informatie? Wilt u een eerste inschatting van de haalbaarheid van uw zaak? Bel of mail ons dan en win vrijblijvend informatie in.

Doorzoek de site

Inloopspreekuur Alphen aan den Rijn

Elke donderdagavond van 17:30 uur tot 18:30 uur houden wij op onze vestiging te Alphen aan den Rijn een algemeen spreekuur. Eén van onze advocaten geeft u tijdens dit spreekuur kosteloos juridisch advies.

Inloopspreekuur Waddinxveen

Elke donderdagavond van 17:30 tot 18:30 uur houden wij op onze vestiging te Waddinxveen een algemeen spreekuur en geven kosteloos juridisch advies.

Inloopspreekuur voor ondernemers

Elke donderdagmiddag van 16:30 uur tot 18:30 uur houden wij op onze vestiging te Alphen aan den Rijn een spreekuur voor ondernemers waar u terecht kunt voor kosteloos juridisch advies.


Twitter