In 't Veen Advocaten

Ambtenarenrecht

Wilt u aan een van uw ambtenaren een disciplinaire maatregel opleggen of wilt u een ambtenaar ontslaan? In 't Veen Advocaten kan u over de aanpak adviseren en voert desgewenst een procedure bij de bestuursrechter.

Werkt u bij een ministerie, gemeente, provincie, politie, veiligheidsregio of universitair medisch centrum, bent u wegens reorganisatie boventallig verklaard en wilt u laten beoordelen of dat op juiste gronden is geschied? Wij kunnen u bijstaan en beoordelen de juiste toepassing van een sociaal statuut of een sociaal plan.

Is aan u een disciplinaire maatregel opgelegd of strafontslag verleend? Neem contact op zodat wij u kunnen voorzien van juridische bijstand.

Wilt u meer informatie? Wilt u een eerste inschatting van de haalbaarheid van uw zaak? Bel of mail ons dan en win vrijblijvend informatie in.

Doorzoek de site

Vacature juridisch secretaresse

Voor onze kantoren in Alphen en Waddinxveen zijn wij op zoek naar een juridisch secretaresse voor 16 uur per week. De ideale baan voor naast je (WO) rechtenstudie! Lees hier de vacature.

Inloopspreekuur Alphen aan den Rijn

Elke donderdagavond van 17:30 uur tot 18:30 uur houden wij op onze vestiging te Alphen aan den Rijn een algemeen spreekuur. Eén van onze advocaten geeft u tijdens dit spreekuur kosteloos juridisch advies.

Inloopspreekuur Waddinxveen

Elke donderdagavond van 17:30 tot 18:30 uur houden wij op onze vestiging te Waddinxveen een algemeen spreekuur en geven kosteloos juridisch advies.

Inloopspreekuur voor ondernemers

Elke donderdagmiddag van 16:30 uur tot 18:30 uur houden wij op onze vestiging te Alphen aan den Rijn een spreekuur voor ondernemers waar u terecht kunt voor kosteloos juridisch advies.


Twitter