In 't Veen Advocaten

Aansprakelijkheidsrecht

Moet u uw eigen schade dragen, of moet iemand anders die aan u vergoeden? Moet u de schade die een ander heeft geleden vergoeden? 

Wordt u aansprakelijk gesteld? Hebt u schade geleden door het handelen of nalaten van een ander? Hebt u een beroepsfout gemaakt of bent u daardoor gedupeerd? Hebt u een product geleverd of geleverd gekregen dat niet voldoet? Is uw bedrijf aansprakelijk gesteld? Is uw dakpan op de auto van een ander gevallen? Bent u gebeten door de hond van uw buurvrouw? Bent u bedrogen? Is uw werknemer van de steiger gevallen? Bent u van de steiger gevallen? Wordt u beticht van wanprestatie, maar is sprake van overmacht? Is een ander zijn verplichting jegens u niet nagekomen? 

Is sprake van contractuele aansprakelijkheid of van wettelijke aansprakelijkheid? Moet er sprake zijn van "schuld" of is sprake van risicoaansprakelijkheid?

In de aansprakelijkheid of de schadeplichtigheid bijvoorbeeld door middel van een exoneratieclausule in de algemene voorwaarden uitgesloten?

In 't Veen Advocaten staat bedrijven, instellingen en particulieren bij die een ander aansprakelijk wil stellen voor door hen geleden schade en bedrijven, instellingen en particulieren die door anderen aansprakelijk worden gesteld voor geleden schade. Deze schade kan bijvoorbeeld voortspruiten uit wanprestatie, onrechtmatige daad, of ongerechtvaardigde verrijking.

Wij treden ook op in beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidskwesties en in letstelschadezaken. Wij onderhandelen en schikken waar dat zinvol is en procederen voor eisende of gedaagde partijen waar dat nodig is.

Wilt u meer informatie? Wilt u een eerste inschatting van de haalbaarheid van uw zaak? Bel of mail ons dan en win vrijblijvend informatie in.

Doorzoek de site

Vacature juridisch secretaresse

Voor onze kantoren in Alphen en Waddinxveen zijn wij op zoek naar een juridisch secretaresse voor 16 uur per week. De ideale baan voor naast je (WO) rechtenstudie! Lees hier de vacature.

Inloopspreekuur Alphen aan den Rijn

Elke donderdagavond van 17:30 uur tot 18:30 uur houden wij op onze vestiging te Alphen aan den Rijn een algemeen spreekuur. Eén van onze advocaten geeft u tijdens dit spreekuur kosteloos juridisch advies.

Inloopspreekuur Waddinxveen

Elke donderdagavond van 17:30 tot 18:30 uur houden wij op onze vestiging te Waddinxveen een algemeen spreekuur en geven kosteloos juridisch advies.

Inloopspreekuur voor ondernemers

Elke donderdagmiddag van 16:30 uur tot 18:30 uur houden wij op onze vestiging te Alphen aan den Rijn een spreekuur voor ondernemers waar u terecht kunt voor kosteloos juridisch advies.


Twitter