In 't Veen Advocaten

Tuchtrecht

Bent u een advocaat, notaris, gerechtsdeurwaarder, accountant of makelaar en wordt u geconfronteerd met het tuchtrecht door middel van een tuchtklacht? Of overweegt u een tuchtklacht in te dienen tegen een advocaat, notaris, gerechtsdeurwaarder, accountant of makelaar?

In 't Veen Advocaten adviseert en procedeert in tuchtzaken ten overstaan van de raad van discipline, het hof van discipline (advocaten), de kamer van toezicht (notarissen), de kamer voor gerechtsdeurwaarders (gerechtsdeurwaarders), de klachtencommissie of de accountantskamer (accountants), de regionale raad van toezicht of de centrale raad van toezicht of het tuchtcollege makelaardij Nederland (makelaars).

Wilt u meer informatie? Wilt u een eerste inschatting van de haalbaarheid van uw zaak? Bel of mail dan met ons en win vrijblijvend informatie in.

Doorzoek de site

Vacature ervaren advocaat

Wij zoeken voor ons kantoor in Waddinxveen een ervaren advocaat met civielrechtelijk fundament en ambities tot leidinggeven. Bekijk de vacature voor meer informatie.

Inloopspreekuur Alphen aan den Rijn

Elke donderdagavond van 17:30 uur tot 18:30 uur houden wij op onze vestiging te Alphen aan den Rijn een algemeen spreekuur. Eén van onze advocaten geeft u tijdens dit spreekuur kosteloos juridisch advies.

Inloopspreekuur Waddinxveen

Elke donderdagavond van 17:30 tot 18:30 uur houden wij op onze vestiging te Waddinxveen een algemeen spreekuur en geven kosteloos juridisch advies.

Inloopspreekuur voor ondernemers

Elke donderdagmiddag van 16:30 uur tot 17:30 uur houden wij op onze vestiging te Alphen aan den Rijn een spreekuur voor ondernemers waar u terecht kunt voor kosteloos juridisch advies.


Twitter