In 't Veen Advocaten
.
.
.
.
.
.
.

Rechtsgebieden In 't Veen Advocaten

Juridische geschillen en vraagstukken kunnen over een veelvoud van onderwerpen gaan. Die onderwerpen worden doorgaans onderverdeeld naar rechtsgebieden.

De advocaten van In 't Veen Advocaten zijn allen in meerdere of mindere mate breed georiënteerd en daardoor veelal thuis op meerdere rechtsgebieden. Dat is handig, want soms grijpen rechtsgebieden in elkaar. Daarnaast heeft elke advocaat zijn eigen expertise. Hierdoor kan In 't Veen Advocaten haar cliënten op nagenoeg alle juridische gebieden bijstaan.

Een greep uit de rechtsgebieden die op ons kantoor worden beoefend:

Vrouwe Justitia

Doorzoek de site

Vacature ervaren advocaat

Wij zoeken voor ons kantoor in Waddinxveen een ervaren advocaat met civielrechtelijk fundament en ambities tot leidinggeven. Bekijk de vacature voor meer informatie.

Inloopspreekuur Alphen aan den Rijn

Elke donderdagavond van 17:30 uur tot 18:30 uur houden wij op onze vestiging te Alphen aan den Rijn een algemeen spreekuur. Eén van onze advocaten geeft u tijdens dit spreekuur kosteloos juridisch advies.

Inloopspreekuur Waddinxveen

Elke donderdagavond van 17:30 tot 18:30 uur houden wij op onze vestiging te Waddinxveen een algemeen spreekuur en geven kosteloos juridisch advies.

Inloopspreekuur voor ondernemers

Elke donderdagmiddag van 16:30 uur tot 17:30 uur houden wij op onze vestiging te Alphen aan den Rijn een spreekuur voor ondernemers waar u terecht kunt voor kosteloos juridisch advies.


Twitter