In 't Veen Advocaten
.
.
.
.
.
.
.

Nieuws

Op deze pagina vindt u op volgorde van actualiteit de nieuwsberichten van de afgelopen tijd, alsmede de nieuw geplaatste of bewerkte artikelen.

Hoewel nieuwsberichten ook op de voorpagina geplaatst worden, verdwijnen ze daar relatief snel. Via deze pagina kunt u het nieuws over een wat langere periode terugvinden.

nieuwsitems en artikelen

mr. Jeroen van der LindenDe taken van de Wsnp-bewindvoerder als toezichthouder9 jan 2018
Welke verplichtingen heeft een saniet in de wettelijke schuldsaneringsregeling? Hoe houdt de bewindvoerder toezicht daarop?

mr. Stephanie VeltkampHuurbescherming bij de huur van woonruimte; de laatste stand van zaken22 dec 2017
De verhuurder wordt tegenwoordig iets meer flexibiliteit geboden bij het aangaan van tijdelijke huurovereenkomsten.

Vacature juridisch secretaresse voor ons kantoor in WaddinxveenVacature juridisch secretaresse voor ons kantoor in Waddinxveen15 dec 2017
Voor ons kantoor in Waddinxveen zijn wij op zoek naar een juridisch secretaresse voor 16 uur per week. De ideale baan voor naast je (WO) rechtenstudie!

mr. Jeroen van der LindenHoger beroep in schuldsaneringszaken11 dec 2017
Voor hoger beroep in WSNP-zaken geldt een korte beroepstermijn! Wanneer kan het zinvol zijn hoger beroep in te stellen tegen een vonnis van de rechtbank? Hoe werkt dat?

mr. Wilma KempeDe billijke vergoeding in het arbeidsrecht17 okt 2017
De Hoge Raad heeft criteria gegeven voor het vaststellen van een billijke vergoeding. Deze vergoeding is aan de orde bij ernstig verwijtbaar handelen van de werkgever of indien de werkgever heeft gehandeld in strijd met de regels voor ontslag.

Dag van de scheidingDag van de scheiding1 sep 2017
Op 8 september a.s. kunt u vrijblijvend en kosteloos bij onze vestigingen te Alphen aan den Rijn (tussen 09:00 en 17:30 uur) en Waddinxveen (tussen 08:30 en 12:00 uur) langskomen voor een kosteloze scheidingsbeoordeling.

Vacature ervaren advocaat voor ons kantoor in WaddinxveenVacature ervaren advocaat voor ons kantoor in Waddinxveen30 aug 2017
Wij zoeken voor ons kantoor in Waddinxveen een ervaren advocaat met civielrechtelijk fundament en ambities tot leidinggeven.

mr. drs. Rieks Warendorp TorringaContracteren via internet: enige wenken op bewijsrechtelijk gebied11 aug 2017
Wat als je een factuur krijgt voor een bestelling op internet die je nooit hebt geplaatst? Of als je klant weigert te betalen nadat je een via internet besteld product hebt opgestuurd omdat hij zegt nooit iets te hebben besteld?

mr. Stephanie VeltkampGeplande werkzaamheden aan een huurwoning: is de huurder verplicht medewerking te verlenen?17 jul 2017
Wanneer moet de huurder van woonruimte meewerken aan werkzaamheden die de verhuurder aan de woning wil uitvoeren?

mr. Wilma KempeLoondoorbetaling en re-integratie bij ziekte12 jun 2017
Een werkgever van een zieke werknemer moet afwegen tussen het beëindigen van het dienstverband met betaling van de wettelijke transitievergoeding en het in stand laten van het dienstverband met de re-integratieverplichtingen tot gevolg.

mr. Marten GroenDe Hoge Raad over etnisch profileren20 apr 2017
De Hoge Raad heeft op 1 november 2016 aangegeven wanneer er in juridische zin sprake is van etnisch profileren. De discussies hierover zullen hiermee echter nog niet ten einde zijn.

mr. Jeroen van der LindenBewindvoerder nalatig door aanvraag beschermingsbewind niet “nauwgezet te monitoren”4 apr 2017
Toch (onder omstandigheden) een 'schone lei' indien de bewindvoerder tekortschiet in zijn verplichting te monitoren of, zoals door de rechtbank geïnstrueerd, de schuldenaar beschermingsbewind heeft aangevraagd.

mr. Stephanie VeltkampVerrekening kosten van de woning na beëindiging samenleving22 mrt 2017
Voor samenwoners is het van belang dat de afspraken die zij maken over bijvoorbeeld de verdeling van kosten, helder vast te leggen, om zo verrassingen achteraf te voorkomen.

mr. Marcella VerwoerdVoornaam wijzigen - voornaamswijziging15 feb 2017
In 2016 zijn er diverse nieuwe en creatieve namen aan baby’s gegeven, zoals de namen Eh, Kritiek, Hunk en T’exzayneau. Onder welke omstandigheden kan iemand zijn of haar voornaam wijzigen?

mr. Wilma KempeVan vernietiging opzegging arbeidsovereenkomst naar toekenning vergoeding26 jan 2017
Het switchen van het verzoek tot vernietiging van de opzegging van de arbeidsovereenkomst naar een verzoek tot toekenning van een billijke vergoeding is mogelijk, ook als de switch buiten de vervaltermijn wordt gedaan.

mr. Lisette Griffioen-WennekersMinder werken om meer te zorgen voor de kinderen, is dat verwijtbaar inkomensverlies?18 jan 2017
Mag de niet-verzorgende ouder minder gaan werken om tijd te hebben voor de kinderen zonder dat dit in diens nadeel wordt uitgelegd bij de berekening van alimentatie?

De De "rijdende advocaat"11 jan 2017
Is het voor u lastig voor een bespreking bij ons op kantoor langs te komen? Dat is geen probleem, dan komt de advocaat gewoon bij u langs!

mr. Stephanie VeltkampGebreken aan de huurwoning: de verplichtingen van de verhuurder9 jan 2017
Wat zijn de verplichtingen van de verhuurder bij een gebrek aan de huurwoning? Wat kan de huurder doen indien de verhuurder deze verplichtingen niet nakomt?

mr. Lisette Griffioen-WennekersNoodzakelijkheid van verdeling na scheiding: tijdsverloop kan enorme consequenties hebben!20 dec 2016
De Hoge Raad bevestigde onlangs dat het onverdeeld laten van een gemeenschap na scheiding verregaande consequenties kan hebben.

mr. Jeroen van der LindenVergeten boodschappen af te rekenen: winkeldiefstal of niet?16 nov 2016
Per ongeluk boodschappen niet afgerekend; maakt iemand dat een winkeldief? Moet een toegezonden strafbeschikking worden betaald?

Doorzoek de site

Inloopspreekuur Alphen aan den Rijn

Elke donderdagavond van 17:30 uur tot 18:30 uur houden wij op onze vestiging te Alphen aan den Rijn een algemeen spreekuur. Eén van onze advocaten geeft u tijdens dit spreekuur kosteloos juridisch advies.

Inloopspreekuur Waddinxveen

Elke donderdagavond van 17:30 tot 18:30 uur houden wij op onze vestiging te Waddinxveen een algemeen spreekuur en geven kosteloos juridisch advies.

Inloopspreekuur voor ondernemers

Elke donderdagmiddag van 16:30 uur tot 17:30 uur houden wij op onze vestiging te Alphen aan den Rijn een spreekuur voor ondernemers waar u terecht kunt voor kosteloos juridisch advies.


Twitter