In 't Veen Advocaten

Mobiele website In 't Veen Advocaten online

Logo In 't Veen AdvocatenPer 1 juli 2015 is een mobiele versie van onze website online gegaan, zodat men ook via mobiele telefoons snel en gemakkelijk informatie op onze website kan vinden.

 Indien onze website vanaf een mobiele telefoon wordt bezocht, wordt automatisch de mobiele website getoond. Andersom geldt dat indien de website vanaf een computer of tablet wordt bezocht, de desktopversie wordt getoond.

Doorzoek de site

Vacature ervaren advocaat

Wij zoeken voor ons kantoor in Waddinxveen een ervaren advocaat met civielrechtelijk fundament en ambities tot leidinggeven. Bekijk de vacature voor meer informatie.

Inloopspreekuur Alphen aan den Rijn

Elke donderdagavond van 17:30 uur tot 18:30 uur houden wij op onze vestiging te Alphen aan den Rijn een algemeen spreekuur. Eén van onze advocaten geeft u tijdens dit spreekuur kosteloos juridisch advies.

Inloopspreekuur Waddinxveen

Elke donderdagavond van 17:30 tot 18:30 uur houden wij op onze vestiging te Waddinxveen een algemeen spreekuur en geven kosteloos juridisch advies.

Inloopspreekuur voor ondernemers

Elke donderdagmiddag van 16:30 uur tot 17:30 uur houden wij op onze vestiging te Alphen aan den Rijn een spreekuur voor ondernemers waar u terecht kunt voor kosteloos juridisch advies.


Twitter