In 't Veen Advocaten

Mr. Van der Linden in insolventierechtspecial Mr. Magazine

Eén van dé specialisten in Nederland op het gebied van insolventierecht / WSNP is mr. Van der Linden. Als zodanig stond hij ook genoemd in de insolventiespecial van de laatste Mr. Magazine. En terecht.

Heeft u vragen over de Wet schuldsanering natuurlijke personen? Heeft u problemen met uw (WSNP)-bewindvoerder? Heeft de bewindvoerder verzocht tot tussentijdse beëindiging van uw schuldsaneringstraject? Staat een beëindigingszitting gepland en is aan u geen schone lei in het vooruitzicht gesteld?

In al dergelijke gevallen kunt u contact opnemen met mr. Van der Linden, onze expert op het gebied van het schuldsaneringsrecht.

Doorzoek de site

Vacature ervaren advocaat

Wij zoeken voor ons kantoor in Waddinxveen een ervaren advocaat met civielrechtelijk fundament en ambities tot leidinggeven. Bekijk de vacature voor meer informatie.

Inloopspreekuur Alphen aan den Rijn

Elke donderdagavond van 17:30 uur tot 18:30 uur houden wij op onze vestiging te Alphen aan den Rijn een algemeen spreekuur. Eén van onze advocaten geeft u tijdens dit spreekuur kosteloos juridisch advies.

Inloopspreekuur Waddinxveen

Elke donderdagavond van 17:30 tot 18:30 uur houden wij op onze vestiging te Waddinxveen een algemeen spreekuur en geven kosteloos juridisch advies.

Inloopspreekuur voor ondernemers

Elke donderdagmiddag van 16:30 uur tot 17:30 uur houden wij op onze vestiging te Alphen aan den Rijn een spreekuur voor ondernemers waar u terecht kunt voor kosteloos juridisch advies.


Twitter