In 't Veen Advocaten

Inloopspreekuur voor ondernemers

Wekelijks houden wij een algemeen inloopspreekuur op donderdag, zowel op onze vestiging in Alphen aan den Rijn als op onze vestiging in Waddinxveen. Hoewel ondernemers ook daar welkom zijn, hebben wij voor ondernemers ook een speciaal inloopspreekuur.

Het inloopspreekuur voor ondernemers wordt gehouden elke donderdagmiddag van 16:30 uur tot 17:30 uur op onze vestiging in Alphen aan den Rijn. Aangezien vanaf 17:30 uur het algemene inloopspreekuur, waar ondernemers ook welkom zijn, gehouden wordt, kunnen ondernemers effectief van 16:30 uur tot 18:30 uur bij ons langskomen voor gratis juridisch advies van één van onze advocaten.

Tijdens het inloopspreekuur zullen altijd één of meer advocaten aanwezig zijn die gespecialiseerd zijn in ondernemerskwesties.

Tijdens het inloopspreekuur wordt, afhankelijk van de drukte, circa een kwartier tot een half uur uitgetrokken voor een gesprek. Dit is voldoende voor een kort advies of voor beantwoording van minder complexe vragen. Mocht u aan dit kwartier niet voldoende hebben, dan kunt u altijd met de advocaat bespreken wat de mogelijkheden zijn voor voortgezette juridische ondersteuning.

Klikt u op de volgende link voor de adresgegevens en routebeschrijving van ons kantoor in Alphen aan den Rijn.

Doorzoek de site

Vacature ervaren advocaat

Wij zoeken voor ons kantoor in Waddinxveen een ervaren advocaat met civielrechtelijk fundament en ambities tot leidinggeven. Bekijk de vacature voor meer informatie.

Inloopspreekuur Alphen aan den Rijn

Elke donderdagavond van 17:30 uur tot 18:30 uur houden wij op onze vestiging te Alphen aan den Rijn een algemeen spreekuur. Eén van onze advocaten geeft u tijdens dit spreekuur kosteloos juridisch advies.

Inloopspreekuur Waddinxveen

Elke donderdagavond van 17:30 tot 18:30 uur houden wij op onze vestiging te Waddinxveen een algemeen spreekuur en geven kosteloos juridisch advies.

Inloopspreekuur voor ondernemers

Elke donderdagmiddag van 16:30 uur tot 17:30 uur houden wij op onze vestiging te Alphen aan den Rijn een spreekuur voor ondernemers waar u terecht kunt voor kosteloos juridisch advies.


Twitter