In 't Veen Advocaten

De "rijdende advocaat"

Is het voor u lastig voor een bespreking bij ons op kantoor langs te komen? Dat is geen probleem, dan komt de advocaat gewoon bij u langs!

Het kan zijn dat u ondernemer bent. Het drijven van een onderneming kost veel tijd. Dat kan een reden zijn dat u de bespreking met uw advocaat liever bij u op kantoor heeft in plaats van bij de advocaat op diens kantoor. Een andere reden kan zijn dat u om gezondheidstechnische redenen moeilijk uw huis uit kunt komen. Ook dan is het mogelijk de bespreking bij u thuis te plannen.

Wat de reden ook is dat u er de voorkeur aan geeft niet op ons kantoor af te spreken, voel u vrij uw advocaat te vragen of de bespreking bij u - of elders - kan plaatsvinden!

Doorzoek de site

Vacature ervaren advocaat

Wij zoeken voor ons kantoor in Waddinxveen een ervaren advocaat met civielrechtelijk fundament en ambities tot leidinggeven. Bekijk de vacature voor meer informatie.

Inloopspreekuur Alphen aan den Rijn

Elke donderdagavond van 17:30 uur tot 18:30 uur houden wij op onze vestiging te Alphen aan den Rijn een algemeen spreekuur. Eén van onze advocaten geeft u tijdens dit spreekuur kosteloos juridisch advies.

Inloopspreekuur Waddinxveen

Elke donderdagavond van 17:30 tot 18:30 uur houden wij op onze vestiging te Waddinxveen een algemeen spreekuur en geven kosteloos juridisch advies.

Inloopspreekuur voor ondernemers

Elke donderdagmiddag van 16:30 uur tot 17:30 uur houden wij op onze vestiging te Alphen aan den Rijn een spreekuur voor ondernemers waar u terecht kunt voor kosteloos juridisch advies.


Twitter