In 't Veen Advocaten

Dag van de scheiding: gratis juridisch advies

Familiezaken kenmerken zich enerzijds door persoonlijke belangen en emoties van betrokkenen (en hun kinderen) en anderzijds door zakelijke of financiële belangen.

Bij een scheiding komen veel zaken aan de orde, zoals: alimentatie, verdeling, omgang en gezag, pensioenverevening, de echtelijke woning en hoe om te gaan met (de waardering van) de onderneming van (één van de) echtelieden.

gratis juridisch advies

De familiesectie van In ’t Veen Advocaten bestaat uit vijf deskundige, betrokken, ervaren en gedreven (vFAS-)advocaten (MfN-registermediators). Onze advocaten leveren maatwerk, waarbij zij u gedurende de echtscheiding nauwgezet begeleiden en uw belangen en eventueel die van uw kinderen optimaal behartigen. Begrijpelijke adviezen over uw (juridische) positie en doordachte strategieën stellen u in staat een actieve rol in te nemen en weloverwogen keuzes te maken.

Op 8 september a.s. kunt u vrijblijvend en kosteloos bij onze vestigingen te Alphen aan den Rijn (tussen 09:00 en 17:30 uur) en Waddinxveen (tussen 08:30 en 12:00 uur) langskomen voor een scheidingsbeoordeling. U wordt dan geïnformeerd en geadviseerd over alle met een scheiding gepaard gaande zaken (ook die kunnen spelen als u al gescheiden bent, zoals het herzien van alimentatie of een omgangsregeling) en u kunt vragen stellen over de gerechtelijke procedure of over mediation. Het is vanzelfsprekend ook mogelijk voorafgaand een tijdstip te reserveren; neemt u daarvoor telefonisch contact op met ons kantoor.

Bent u op 8 september a.s. verhinderd, dan kunt u ons bellen om een afspraak te maken op een andere dag voor een kosteloos advies van circa een half uur. U kunt daartoe bellen op 0172-475677 (Alphen aan den Rijn) of 0182-613622 (Waddinxveen). Voor meer informatie kunt u ons ook altijd mailen op info@intveenadvocaten.nl.

Doorzoek de site

Inloopspreekuur Alphen aan den Rijn

Elke donderdagavond van 17:30 uur tot 18:30 uur houden wij op onze vestiging te Alphen aan den Rijn een algemeen spreekuur. Eén van onze advocaten geeft u tijdens dit spreekuur kosteloos juridisch advies.

Inloopspreekuur Waddinxveen

Elke donderdagavond van 17:30 tot 18:30 uur houden wij op onze vestiging te Waddinxveen een algemeen spreekuur en geven kosteloos juridisch advies.

Inloopspreekuur voor ondernemers

Elke donderdagmiddag van 16:30 uur tot 17:30 uur houden wij op onze vestiging te Alphen aan den Rijn een spreekuur voor ondernemers waar u terecht kunt voor kosteloos juridisch advies.


Twitter