In 't Veen Advocaten

Ambtenarenrecht

Wilt u aan een van uw ambtenaren een disciplinaire maatregel opleggen of wilt u een ambtenaar ontslaan? In 't Veen Advocaten kan u over de aanpak adviseren en voert desgewenst een procedure bij de bestuursrechter.

Werkt u bij een ministerie, gemeente, provincie, politie, veiligheidsregio of universitair medisch centrum, bent u wegens reorganisatie boventallig verklaard en wilt u laten beoordelen of dat op juiste gronden is geschied? Wij kunnen u bijstaan en beoordelen de juiste toepassing van een sociaal statuut of een sociaal plan.

Is aan u een disciplinaire maatregel opgelegd of strafontslag verleend? Neem contact op zodat wij u kunnen voorzien van juridische bijstand.

Wilt u meer informatie? Wilt u een eerste inschatting van de haalbaarheid van uw zaak? Bel of mail ons dan en win vrijblijvend informatie in.

Doorzoek de site

Vacature ervaren advocaat

Wij zoeken voor ons kantoor in Waddinxveen een ervaren advocaat met civielrechtelijk fundament en ambities tot leidinggeven. Bekijk de vacature voor meer informatie.

Inloopspreekuur Alphen aan den Rijn

Elke donderdagavond van 17:30 uur tot 18:30 uur houden wij op onze vestiging te Alphen aan den Rijn een algemeen spreekuur. Eén van onze advocaten geeft u tijdens dit spreekuur kosteloos juridisch advies.

Inloopspreekuur Waddinxveen

Elke donderdagavond van 17:30 tot 18:30 uur houden wij op onze vestiging te Waddinxveen een algemeen spreekuur en geven kosteloos juridisch advies.

Inloopspreekuur voor ondernemers

Elke donderdagmiddag van 16:30 uur tot 17:30 uur houden wij op onze vestiging te Alphen aan den Rijn een spreekuur voor ondernemers waar u terecht kunt voor kosteloos juridisch advies.


Twitter